(+31) 85 303 1748 CONTACT
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tuinhaarden

Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 45 van totaal 51

  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 45 van totaal 51

  1. 1
  2. 2

Een tuinhaard brengt de sfeer van binnen naar buiten

Wordt het te snel koud 's avonds wanneer je wilt genieten van je terras of je tuin? Droom jij er ook van om te genieten van een warme en gezellige tuinhaard terwijl je geniet van een goed glaasje wijn in je ene hand en een lekker hapje in je andere hand? Of wil je graag een gezellige avond met vrienden afsluiten in een gezellige tuin waar het lekker warm is? Dan is een tuinhaard ideaal voor jou! Je kan heerlijk wegdromen bij de dansende vlammen, ze hebben iets geruststellend en betoverend.

Met zo'n buitenhaard wordt jouw woonkamer als het ware verlengd tot buiten in je tuin. Zo wordt de warmte en uitstraling van je gezellige ruimte van binnen naar buiten te brengen. Het houdt enerzijds je aandacht vast dankzij de fascinerende vlammen, maar anderzijds kan je ook even wegdromen. Zalig toch?

Een terrashaard: buiten zoveel leuker dan binnen

Een terrashaard is ideaal voor verschillende momenten: een gezellige avond onder vrienden of familie, een romantische tête-à-tête met je allerliefste schat, een tuinfeestje voor de buren, enz. Gezelligheid is niet de enige troef van zo'n tuinhaard. Zo'n haard is bovendien ook erg functioneel. Sommige tuinhaarden zijn namelijk uitstekend bruikbaar als barbecue. Maar je kan er ook marshmallows op roosteren of wat dacht je van worstjes voor jezelf en de kids? Een haard op je terras of in je tuin is dus heel wat meer dan enkel een bron van warmte en gezelligheid. Je creëert meer sfeer en comfort in je tuin.

Een speciale aantrekkingskracht

De ontdekking van het vuur ligt al heel ver in het verleden en bood sindsdien al ongekende mogelijkheden. Het gaf niet alleen de mogelijkheid om voedsel te bereiden of warmte en veiligheid te creëren. Maar vuur geeft vooral licht aan de avond, het geeft ruimte om bij elkaar te kunnen zitten en verhalen te kunnen uitwisselen. Vuur als sfeermaker is dan ook niets nieuws.